• Contributie Inning via Club Collect

  De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren en makkelijker maken van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het betalen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen zullen we gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het betalen automatiseert en voor jou als lid makkelijker maakt. 

  Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Daarnaast kun je straks ook betalen via een ideal link, of nog gewoon op de oude vertrouwde manier van overboeken. Ieder lid krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je
  bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan Suzanne Vink, de penningmeester.

  Hoe werkt het precies?
  ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging vv UNO hellpt bij het innen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kun je kiezen naar welke betaalmethode je voorkeur uit gaat. 

  Betalen in termijnen
  Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso of bankoverschrijving en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. Je bepaalt daarbij zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je een aankondiging, zo ben je altijd op de hoogte

  Delen van gegevens
  Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciĆ«le doeleinden.

  Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect
  verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

  Wij zijn erg blij met deze stap. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de penningmeester altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staat de vereniging hier altijd voor open.