• Jeugd onder 7 categorie

  Benaming:
  Sinds het seizoen 2016-2017 heeft de KNVB de benaming van de categorien aangepast naar de internationale codering. Voorheen hadden we het over Fjes, Etjes, etc. echter spreken we tegenwoordig over Jeugd onder 7, 8, etc.

  Indeling:
  Om te bepalen in welke leeftijds categorie u of u kind valt wordt er gekeken naar het geboorte jaar. Bijvoorbeeld in het seizoen 2018-2019 mogen er kinderen aan de JO7 categorie mee doen die geboren zijn in het jaar 2012 of erna. Echter mag een kind uit 2012 ook mee doen met een hogere categorie. Echter is dit alleen mogelijk zijn, indien de vereniging en de ouder(s)/speler hiermee akkoord gaan.

  Competitie:
  Vanuit de KNVB is er momenteel nog geen competitie voor de JO7 categorie. Echter hebben wij de afgelopen seizoenen mee gedaan aan de Linneaushof competitie. Dit is een vriendschappelijke competitie waar plezier voorop staat en enkel teams uit de regio aan mee doen. Indien wij op tijd voldoende aanmeldingen hebben schrijven wij voor de Linneaushof competitie een team in.

  Trainen:
  Wij trainen 1 keer in de week en indien we aan de Linneaushof competitie meedoen ook op zaterdag thuis of uit een wedstrijd. Vaak vinden deze wedstrijden in de ochtend plaats.

  Regels:
  - Laat de kinderen voetballen en moedig ze alleen positief aan
  - Voetbalvelden zowel thuis als uit zijn alleen bedoeld voor de spelers, trainer/teammanager en spelbegeleider/scheidsrechter

  Vrijwilligers:
  - Als vereniging is het de bedoeling om gezamelijk ervoor te zorgen dat we onze passie kunnen uitoefenen. Gezien de kinderen in deze categorie te jong zijn voor vrijwilligerswerk doen wij een beroep op de ouders. Een paar voorbeelden hiervan zijn helpen in de kantine, klusdagen, website, sponsorwerving, etc. echter kunt u ook team manager worden of trainer. Als trainer krijgt u alle benodigde middelen ter beschikking om trainingen te kunnen geven en op u verzoek ook de nodige training/ondersteuning.
  - Voor een vrijwilligerstaak als trainer is de vereniging verplicht om een VOG aan te vragen