• Happy Kids nieuwe kledingsponsor voor vvUNO

  De nieuwe kledingsponsor, Happy Kids gaat investeren in Uno. Dat resulteert in een gesponsord kledingpakket voor alle jeugdleden van JO1 tot en met JO17 . Dus zowel de selectie als de recreatieteams.

  Waaruit bestaat het pakket en wat kost het?

  Het kledingpakket bestaat uit een regenjas, trainingspak (lange broek en ziptop) en trainingskleding (shirt, broekje en kousen) en heeft een inkoopwaarde van €165,-  De set is de nieuwste JAKO kledinglijn. En wordt voor alle jeugdleden verplicht gesteld vanaf de komende winterstop. We vragen bij deze introductie eenmalig €50,- per lid.  Daarna zal de bijdrage €110,- euro voor een complete set bedragen. Voor alle nieuwe leden onder JO17, die vanaf het nieuwe voetbalseizoen gaan meespelen wordt deze kledingset dan verplicht gesteld. De huidige JO17 teams mogen kiezen, omdat voor hen de verplichting alleen nog de tweede helft van dit seizoen geldt. De trainingspakken moeten bij een wedstrijd gedragen worden en de trainingskleding zijn verplicht bij de Coerver techniektrainingen op vrijdagavond en zondagochtend.

  Het bestuur is nu volop op zoek naar een tweede sponsor die een vergelijkbaar pakket wil sponsoren voor de leden van JO18 en ouder.

   

 • Wanneer kun je passen en de kledingset bestellen?

  De dagen en tijden waarop de nieuwe kleding set gepast kan worden. 

  • 10 december van 16:30 - 21:00
  • 11 december van 16:30 - 21:00
  • 12 december van 14:00 - 21:00
  • 13 december van 16:30 -  21:00

  Op deze dagen kunnen de pakketten ook direct besteld worden, door de juiste maten door te geven en het bedrag van €50,- per pin te voldoen.

   

  Kom zoveel mogelijk met je team gezamenlijk, dat maakt het passen efficienter. 

 • Extra items bijbestellen of je eigen initialen op je nieuwe kledingset

  Extra items bijbestellen of je eigen initialen op je nieuwe kledingset het kan!

  Eventueel zijn er extra items bij te bestellen, zoals een tas, winterjassen, keepersets en extra training sets. Alle items zijn altijd later los na te bestellen.

  Op de kleding kunnen ook initialen worden aangebracht. De extra kosten hiervan bedragen : €17,50 per set (trainingspak, training set en regenpak).

 • Bedrukken van het wedstrijdtenue

  Het wedstrijdtenue, het blauwe witte shirt, witte broek en donkerblauwe kousen blijven gewoon, maar het shirt krijgt ook het logo van de nieuwe sponsor.

  • zondag 9 december tussen 11:00 en 13:00 moeten alle clubtenueshirts worden ingeleverd bij Uno met binnen in een sticker voorzien van naam en team!

  • vrijdag 14 december tussen 17:00 uur en 19:30 uur. kunnen de shirts weer worden opgehaald 

 • De aanloop: van enquête tot besluit

  De afgelopen periode heeft het bestuur gesproken met Happy Kids met de intentie om alle  jeugdteams, selectie en recreatie, aan te kleden. Voordat het bestuur definitief de knoop wilde doorhakken heeft ze eerst een enquête onder de leden gehouden. Die is door 177 leden ingevuld en daarvan was 85% het eens met de introductie van een kledingset met een prijs range tussen 30 en 90 euro. Alle leeftijden en selectie en recreatieteams waren goed vertegenwoordigd in deze enquête. Het bestuur vindt het daarbij belangrijk dat alle teams een kledingset krijgen en dat het volledige sponsorbedrag wordt gebruikt om de eigen bijdrage per lid zo laag mogelijk te houden.

  Vervolgens is het kledingvoorstel voorgelegd aan de ALV van 14 november, die na een goede discussie instemde met verplichtstelling van de set.

   

 • Ander openstaande vragen

  1. Wat gebeurt er met de shirts die al een opdruk van een sponsor hebben?

  Shirts welke reeds zijn voorzien van sponsor opdruk zullen dit seizoen nog gedoogt worden en hoeven dus niet ingeleverd te worden voor extra opdruk.

  2. Waarom voeren we deze kledingset niet aan het begin van het seizoen in?

  Wij zijn al sinds de zomer bezig met het invoeren voor een complete lijn voor alle  spelers van uno.  De laatste hobbel was het besluit in de ALV omdat we het breed gedragen willen hebben in de vereniging. Omdat de sponsor al een half jaar moest wachten op een definitief besluit en gezien de afsrpaken die met Jako en Multivos zijn gemaakt, moesten we het dit jaar nog regelen. 

  3. Waarom dit hele pakket?

  Het is een compleet pakket , die we nu voor een zeer gereduceerd tarief kunnen aanbieden, maar dan wel als een pakket.

  4. Wordt het wedstrijdtenue ook vervangen?

  Het wedstrijdtenue wordt niet vervangen, alleen de shirts worden voorzien van een sponsoropdruk. (Tenzij daar al een sponsornaam staat)

  5. Wanneer moet het trainingspak dan worden gedragen?

  Het dragen van het trainingspak is verplicht tijdens de wedstrijddagen, wat de uitstraling van UNO ten goede komt. Het totale pakket bevat een trainingspak en regenjas met daarbij eigenlijk gratis een trainingsoutfit die alleen verplicht is te dragen tijdens de UNO techniektraining op vrijdag en/of zondag.