• Lever de grote Clubactie loten boekjes nu in

  Ook dit jaar doet VV Uno weer mee aan de Grote Club Actie. Door loten te verkopen verdienen we als club een aardig centje bij. Binnenkort worden de lotenboekjes uitgedeeld en kun je onze club helpen door zoveel mogelijk loten te verkopen. De lotenboekjes moet je uiterlijk 31 oktober inleveren.

   

 • Check ook de tussenstand in de kantine bij de Actieclubmeter

  In de kantine staat een Grote Actieclub meter, hier gaan we bijhouden hoeveel loten we al verkocht hebben met zijn allen. Bij elke 300 loten kunnen we er weer een bal ingooien…. Ons doel is natuurlijk de meter helemaal te vullen met voetballen J We houden jullie hiervan op de hoogte!

 • €3,- per lot en 80% is voor de club

  € 3,00 per lot, 80% voor de vereniging

  Wij willen voetballen bij onze vereniging graag betaalbaar houden. Daarom hebben we de Grote Clubactie hard nodig om de extra's/wensen van de leden te kunnen bekostigen. De prijs van een lot is € 3,00. Van ieder verkocht lot gaat € 2,40 naar onze vereniging. Het geld wat we dit jaar ophalen gaan we uiteraard weer heel goed besteden. We hebben best veel wensen zoals een scorebord op het hoofdveld en extra trainingsmaterialen.


 • Online verkopen van loten met je eigen actiepagina

  Heb je geen zin om langs de deuren te gaan, je kunt nu ook loten online verkopen. Mail en deel de onderstaande link en jouw vrienden, familie en buren kunnen makkelijk Uno steunen en meespelen in de loterij:  https://clubactie.nl/actie/VVUno 

   

  Check, en deel je eigen actiepagina.

  Woensdagavond 19 september 2019 om 19 uur ontvangt elk jeugdlid een persoonlijke link voor de verkoop van loten online. Je krijgt je persoonlijke actiepagina, promoot deze pagina onder je vrienden, familie en op sociaal media. Alles wat er verkocht wordt vanaf jouw pagina komt gelijk op je naam te staan.
  € 3,00 per lot, 80% voor de vereniging.

 • Actieperiode: 15 sept - 31 okt

  Actieperiode
  Je mag met de verkoop van je loten starten op Zaterdag 15 September 2018. Je mag echt niet eerder met de verkoop (langs de deur) beginnen. Je kunt natuurlijk wel alvast bij familie/vrienden loten in de zgn. `voorverkoop` verkopen. Uiterlijk Woensdag 31 Oktober 2018 moeten de lotenboekjes ingeleverd zijn. Mocht je na die datum nog een boekje vinden ontvangen wij die ook nog heel graag.

  Superloten
  Ook verkopen we dit jaar weer Superloten. 1 Superlot bestaat uit 50 loten en kost 150 euro (de opbrengst voor VVUno is 120 euro per Superlot). We hopen veel Superloten te verkopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het bedrijf van een oom of buren. Het zou super gaaf zijn als de teams vanaf de JO14 dit oppakken.

 • Wat kun je winnen?

  HOOFDPRIJZEN 

  Hoe meer loten je verkoopt hoe meer kans je maakt op fantastische prijzen.
  vvUno geeft de volgende prijzen weg:

   Prijzen voor diegene die de meeste loten heeft verkocht:

  • 1ste Prijs:      4 kaarten voor Ajax - sc Heerenveen 20 januari ‘19
  • 2de Prijs:       2 kaarten voor Ajax - sc Heerenveen 20 januari ‘19
  • 3de Prijs:       Cadeaubon van € 25,- te besteden bij Speelgoedwinkel.nl (Daalmeerstraat 17)

   Prijzen voor de teams die de meeste loten hebben verkocht:

  • Hier wordt nog hard aan gewerkt, maar dit worden hele leuke teamuitjes 

   

  Verkoop je 10 loten of meer, dan krijg je een leuke presentje.
  Bij ieder 20 loten die je verkoopt maak je kans op de cadeaubon van €60,- voor de PS4 of Xbox! Wie wil er geen extra V-bucks voor Fortnite of Fifa 19 op zijn spelcomputer.
  Mocht je nog een boekje willen hebben om loten te verkopen dan kan dat bij de bar opgehaald worden of even een mailtje naar Ellen Peters: ellen.peters@quicknet.nl

  De prijzen worden gesponsord door:

 • Wat vragen we jou?

  • Per lid, vragen we jullie minimaal 10 loten te verkopen, maar meer mag natuurlijk altijd. 
  • Loten verkopen kan op basis van automatische incasso of online: https://clubactie.nl/actie/VVUno  
  • Betaling via automatische incasso gaat via het GCA lotenboekje en heeft de voorkeur boven contante verkoop. Het lotnummer wordt afgedrukt op het bankafschrift bij incasso. Een groot voordeel is ook dat evt. prijzen, welke vallen op de gekochte loten, automatisch gestort worden op de bankrekening van de lotenkoper. De incasso van de loten vindt plaats in November. 
  • Om niet alleen Hoofddorpers te bereiken, bestaat er ook de mogelijkheid om online loten te verkopen. Hiervoor kun je vanaf 15 september 2018 de link gebruiken die hierboven staat vermeld of op onze website is terug te vinden. Plak deze link eenvoudig in een e-mail naar al je vrienden of deel het via social-media zodat zij automatisch op de Grote clubactie pagina van VVUno terechtkomen.

  Inleveren uiterlijk 31 oktober.

  • De lotenboekjes dienen uiterlijk 31 Oktober ingeleverd te zijn. (Mocht je na die tijd nog een boekje vinden ontvangen we die graag nog) Dit kan op de volgende adressen:
  • In de kantine (afgeven bij één van de medewerkers achter de bar of in de doos op de bar)
  • In de brievenbus bij Fam. Peters- Anton Geesinkstraat 25, Hoofddorp
  • In de brievenbus bij Fam. Verhorst ?? Gasthof 2, Hoofddorp.

  Vragen?

  Neem contact op met Annemieke Verhorst e-mail: info@happy-Elephant.nl of Ellen Peters e-mail: ellen.peters@quicknet.nl. 

  Succes
  Het succes van vorig jaar is te danken aan onze vele actieve en vooral enthousiaste verkopers. Ook dit jaar hebben we het enthousiasme van iedereen weer hard nodig om zoveel mogelijk loten te verkopen. In de kantine kunnen jullie de tussenstand zien/volgen op de Grote Clubactie meter. Dus aarzel niet en ga actief aan de slag!


  Meer weten over de Grote Clubactie?

  Vanuit de Grote Clubactie worden er ook prijzen beschikbaar gesteld. Als jullie meer willen weten over de Grote Clubactie kijk dan eens op www.clubactie.nl of speciaal voor de jeugdleden op www.kids.clubactie.nl Hier kun je ook leuke verkooptips lezen, het laatste nieuws en een fun pagina. 


  We hopen op jullie enthousiasme en inzet!