• Laura van Rheenen en Cecile Meijer Fysio's van vv UNO

  Wij zijn Laura van Rheenen en Cecile Meijer, en mogelijk heb je ons wel eens rond zien lopen bij de club. Wij zijn fysiotherapeuten vanuit Fysio Cura Plaza en zijn op de dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagmiddag te vinden op het veld en rondom het fysiohok.

  We zullen ons allebei even voorstellen:


  Ik ben Laura van Rheenen en ben inmiddels 6 jaar werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut in opleiding. In 2015 ben ik komen werken bij Fysio Cura Plaza en al gauw heb ik vanuit daar vv Uno onder mijn hoede genomen voor het spreekuur, revalidatietraining en de wedstrijdbegeleiding. Dit is ontstaan vanuit mijn stage bij de praktijk in 2013-2014 en de gezellige avonden bij het toen nog kleine vv Uno. Ik herinner me de “containerkantine” en fysioruimte hierin nog al te goed en was dan ook blij verrast om te zien waar de vereniging stond toen ik in 2016 weer terugkwam.

  Het is nu alweer mijn 4e seizoen bij de club en in die tijd heb ik vv Uno zien groeien tot waar we nu staan, met de nodige wisselingen in de selecties en buiten het veld, waarbij de gezelligheid is blijven bestaan.
  Als je mij een keer bij de club wilt treffen: ik ben op de donderdagavond aanwezig vanaf 19:30u voor het blessurespreekuur (of een gezellig praatje) en eventueel revalidatietraining en een aantal keer per maand op de zaterdagmiddag.

   

  Ik ben Cecile Meijer en ben 3 jaar werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Cura Plaza. Ik heb nu 3 seizoenen achter de rug bij vv Uno, waar elk jaar weer een ander jaar was met verschillende spelers. Bij UNO kan je bij mij terecht op dinsdag avond vanaf 19.30 bij het inloopspreek uur. Hier kan je langs komen als je ergens last van hebt en advies wil om ergere blessures te voorkomen, maar je kan natuurlijk ook bij mij langs als je net een blessure hebt opgelopen. Ik kijk dan graag wat wij voor je kunnen betekenen en wat de beste aanpak is.  Op zaterdag middag vind je mij langs het veld bij het eerste van vv Uno daar ondersteunen wij de spelers tijdens de wedstrijd.

   

  Inmiddels is het huidige seizoen gek ten einde gekomen en zitten onze spreekuren, revalidatietrainingen en wedstrijdbegeleiding er weer op. Uiteraard zijn jullie nog wel van harte welkom in onze praktijk!

  En tot op het veld in het nieuwe seizoen!