• Grote Clubactie op zaterdag 14 september van start

  Zaterdag 14 september gaat de Grote Club Actie weer van start! En omdat de club nog altijd alle beetjes kan gebruiken hopen we dat jullie weer enthousiast loten gaan verkopen. Op zaterdag worden dan ook de boekjes uitgedeeld, en kan iedereen direct van start. 
   
  Binnenkort ontvangen jullie ook weer een link die je kunt doorsturen naar iedereen die je maar wil. Alle loten die je zo verkoopt tellen natuurlijk mee in de wedstrijd.
   
  Prijzen die je kunt winnen:
  • Er zijn weer Ajax-kaarten te verdienen voor de wedstrijd tegen Sparta op 19 januari 2020. De prijsuitreiking is net als vorig jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie
  • Een playstation tegoed of fifaspellen: verloot onder alle kinderen die meer dan 20 loten hebben verkocht.
  • Verkoop je meer dan 40 loten dan gaat je naam 2x in de pot en verdubbelen je kansen
  Vriendjes en vriendinnetjes kunnen ook mee doen.
  Dit jaar kunnen ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes die geen UNO-lid zijn een eigen boekje krijgen en gewoon meedoen. Dus ga gezellig samen lopen en win!
   
  Lopen met je team
  Als je als team besluit om in plaats van een training loten te gaan verkopen gaan ook al jullie namen in de loting mee. Als jullie dat organiseren horen we dat graag van tevoren, zodat er geen verschillende teams in dezelfde wijk gaan lopen.
   
  De boekjes kunnen worden ingeleverd in de schatkist aan de bar in het clubhuis. Denken jullie aan het goed noteren van het banknummer?
   
  Tip: om lekker veel loten in 1x te verkopen kun je de winkels binnenlopen en vragen of de winkel een superlot wil kopen. Dat zijn 50 loten in één keer. De naam van de winkel of het bedrijf zal dan op de UNO facebookpagina worden genoemd. De formulieren liggen in de bestuurskamer.
   
  De boekjes kunnen worden ingeleverd in de schatkist aan de bar in het clubhuis. Denken jullie aan het goed noteren van het banknummer?
  De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie.