• Grote Clubactie op zaterdag 19 september van start

  Zaterdag 19 september 2020 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Vorig jaar wilden wij met de opbrengst een nieuw LED Scorebord kopen, door Corona is dat jammer genoeg niet gelukt. De opbrengst 2019 hebben wij moeten gebruiken om de club te helpen. Daarom willen wij dit jaar gebruiken om toch het Scorebord te kunnen kopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  Verantwoord loten verkopen

  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Daarnaast kunnen er ook online-loten worden verkocht, hoe dit gaat volgt later in een e-mail.

  Extra inkomsten hard nodig

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

  Binnenkort worden de boekjes uitgedeeld en kunnen jullie direct van start. Nieuw dit jaar is dat alle leden mee kunnen doen met de actie. De jeugd tot en met JO.12 krijgen een lotenboekje en online-linkje uitgereikt. Alle overige leden krijgen een linkje waarmee zij online loten kunnen verkopen. Alle loten die je zo verkoopt tellen natuurlijk mee voor de wedstrijd. Voor de jeugd is er een prachtig clubtenue van je favoriete Eredivisie club te winnen, de ouderen kunnen VV UNO Barkaarten winnen zodat je met je team voordelig kunt proosten op je overwinning! Tevens zijn er nog leuke andere prijzen te winnen. Onder alle kinderen die 15 loten of meer hebben verkocht verloten we een aantal FIFA spellen of €60,-- aan PlayStation tegoed. Verkoop je 30 loten, dan gaat je naam twee keer mee in de grabbelton en verdubbel je dus je kansen. Dit jaar kunnen ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes die geen UNO-lid zijn een eigen boekje krijgen en gewoon meedoen. Dus ga gezellig samen lopen en win! De geplande prijsuitreiking is tijdens de nieuwjaarsreceptie.

  De boekjes kunnen worden ingeleverd in de schatkist aan de bar in het clubhuis. Denken jullie aan het goed noteren van het banknummer?

  Tip: om lekker veel loten in 1x te verkopen kun je de winkels binnenlopen en vragen of de winkel een superlot wil kopen. Dat zijn 50 loten in één keer. De naam van de winkel of het bedrijf zal dan op de UNO facebookpagina worden genoemd. De formulieren liggen in de bestuurskamer.

  We wensen jullie heel veel succes!