• Groene aanvoerder

  << UPDATE >>

  Yeah Peter Everaardt en Niels Hultzer hebben zich aangemeld als groene aanvoerder. Gezamenlijk zijn wij inmiddels gestart met het inventariseren van energieslurpers, is er een energiescan gedaan en hebben wij een aanvraag voor zonnepanelen de deur uit gedaan.

  BEN JIJ ONZE GROENE AANVOERDER?

  vv UNO KAN JOUW HULP GOED GEBRUIKEN!

  Wat we gaan doen:

  Duurzaamheid is niet alleen goed voor onze planeet. Het is ook goed voor de clubkas! Er kan namelijk een hoop energiekosten bespaard worden. Daarom wil vv Uno graag gaan verduurzamen. Dat kan ingewikkeld zijn en daarom hebben we een adviseur vanuit De Groene Club van de KNVB ingeschakeld. Deze adviseur is op zoek naar een contactpersoon die zijn/haar verlengstuk kan zijn binnen vv Uno. Zo kan informatie snel worden doorgespeeld en beslissingen eenvoudiger worden genomen. Ben jij onze GROENE AANVOERDER?

  Wie we zoeken:

  Je leeftijd, ervaring en kennis van duurzaamheid zijn niet belangrijk. Wel belangrijk is:

  • Je wilt graag iets doen voor vv Uno buiten een bardienst, wassen, rijden en fluiten.

  • Je bent overtuigd dat verduurzamen vv Uno veel oplevert.

  • Je bent positief, enthousiast en weet dit goed over te brengen.

  • Je kunt goed communiceren en beargumenteren en daarmee anderen overtuigen.

  • Je bent niet bang om op de voorgrond te treden wanneer dat nodig is.

  • Je bent daadkrachtig, niet bang op knopen door te hakken en houdt graag de vaart erin.

  • Je hebt een beetje tijd over die je, samen met je, energie graag in deze rol investeert.

  Wat we jou bieden:

  • Een unieke, leerzame en impactvolle rol binnen de club.

  • Direct contact met de adviseur van De Groene Club. Hij/zij heeft alle kennis en vertelt je precies wat er moet gebeuren, wanneer en waarom. Kennis en ervaring zijn dus niet nodig. 

  • Korte lijntjes met het bestuur van vv Uno zodat jij je rol zonder obstakels kunt uitvoeren.

  Wat we van je verwachten:

  • Enthousiasme en energie. Jij bent degene die vaart houdt in het verduurzamingtraject en zorgt dat de club aan boort blijft.

  • Verantwoordelijkheid en overtuigingskracht. Het is belangrijk dat het de juiste informatie vanuit de adviseur bij het bestuur terecht komt en dat er knopen worden doorgehakt.

  • Ambassadeurschap en lef. Je bent zelf overtuigd dat verduurzamen de club veel gaat opleveren. Die overtuiging communiceer je naar de hele club.

   Verduurzamen met De Groene Club gaat in vijf stappen. We geven je per stap aan wat we van onze GROENE AANVOERDER verwachten en hoeveel tijd dat gemiddeld vraagt. Het gehele traject duurt meestal een jaar ongeveer.

   

  1 uur

  1,5 uur

  +- 5 uur

  +- 3 uur

  +- 5 uur


  Jij begeleidt de adviseur tijdens een tour door de vereniging en kunt overal bij.


  Je zorgt voor een moment waarop het advies kan worden teruggekoppeld aan het bestuur. Jij bent dan ook aanwezig.


  De vereniging kan zelf natuurlijk ook offertes opvragen en die vergelijken met de deals die de De Groene Club heeft geregeld


  Om de investering te doen kunnen lokale en landelijke subsidies worden aangevraagd of een lening worden afgesloten. De adviseur is in de lead en jij ondersteunt.


  Jij communiceert over de voortgang aan de rest van de vereniging. Je kunt de verschillende communicatiemiddelen vanuit De Groene Club gebruiken. Dat doe je tijdens iedere fase en zo creĆ«er je enthousiasme. 

  Ben jij degene die vv Uno helpt verduurzamen en zo toekomstbestendig maakt? Neem dan contact op met Jan-Henk Braam bestuurslid accommodatie via accommodatiekantine@vvuno.nl of 06-46744641