• Even voorstellen: Franck de Groot

    Een paar maanden geleden werd mij door mijn goede vriend Lindon Seijm gevraagd of ik samen met hem de JO16-1 wilde gaan trainen en leiden in het aankomende seizoen. Ik zei daar meteen volmondig ja op. Ik had meteen een goede klik ook met Roel en Martijn en tijdens de eerste ledenvergadering die ik bijwoonde werd al snel duidelijk dat Roel veel taken op z’n schouders had. Ik heb toen aangegeven dat ik wel wat wilde overnemen an vanwege mijn beroep moest het iets zijn wat ik veelal vanaf de laptop/ipad kon doen. Het is dus Hoofd Vrijwilligerszaken geworden, iets waar ik mij volledig in kan vinden.

    Nu zal ik mij kort voorstellen; ik ben dus Franck de Groot, nee geen familie van Roel…;-) Ik woon sinds een jaar op eiland 2 van de Floriande in Hoofddorp samen met mijn gezin. Mijn vrouw heet Vivian en we hebben een zoon van 3, James en een dochter van 1, Puck. Verder heb ik nog een zoon van 17 welke in Purmerend woont. Van beroep ben ik gezagvoerder op een Boeing 787 Dreamliner bij de maatschappij Norwegian. Op dit ogenblik vlieg ik om de welbekende redenen nog niet maar hoop in december weer het luchtruim te mogen kiezen. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer en heb daar gevoetbald bij de Germaan, DJK, Madjoe en als laatste bij CTO’70. Mijn zoon van 17 heeft gevoetbald bij Kwadijk en ZOB. Bij Kwadijk was ik Voorzitter Jeugdvoetbal en bij ZOB heb ik veel gefloten als scheidsrechter. Omdat mijn zoon stopte met voetbal twee jaar geleden heb ik twee jaar gevloten  bij de jeugd van Ajax.

    Ik kijk er naar uit om ook bij UNO mijn plekje te vinden en de club, waar hopelijk mijn zoon en dochter zullen gaan voetballen, te kunnen helpen waar ik kan. Te beginnen met deze taak serieus maar ook met veel bevlieging te proberen in te vullen. Ik zal hier en daar een steekje laten vallen maar schroom dan niet om mij dit te vertellen.

    Bij JO16-1 zijn we al druk bezig met de voorbereiding voor het aankomende seizoen met als mooie eerste oefen wedstrijd aanstaande zaterdag uit tegen Almere City. maar zodra de andere teams ook weer beginnen te trainen en te spelen hoop ik jullie tegen het lijf te lopen en wat persoonlijker kennis te maken. Ik zal een foto meesturen zodat men niet de verkeerde de Groot tackelt…;-)

    Ik wens een ieder een leuk maar ook vooral een sportief nieuw seizoen toe en tot snel.