• Tristan de Jager, TJC onderbouw stelt zich voor

  Ik ben Tristan de Jager en voor komend seizoen ben ik de nieuwe TJC onderbouw van voetbal vereniging UNO.
  Samen met mijn vrouw ben ik vader van 2 dochters en 1 zoon, die komend seizoen in de o-12 van Uno komt te spelen. 

  Voor de meeste zal ik geen onbekend persoon zijn, omdat ik sinds 2013 al bij de club betrokken ben als jeugdtrainer van verschillende elftallen en na afgelopen seizoen afwezig te zijn geweest keer ik weer terug op het vertrouwde nest.

  Vanaf mijn jeugd ben ik altijd al bezig geweest met voetbal, als jeugdspeler heb ik op het hoogste niveau gevoetbald en hierdoor veel ervaring en kennis opgebouwd, na mijn voetbalcarrière ben ik mezelf gaan bezig houden met spelersbegeleiding en ontwikkelen door  verschillende cursussen te volgen om uit eindelijk jeugd trainer te worden.  

  De reden dat ik kies voor de jeugd, heeft te maken met het feit dat ik graag elk kind ongeacht welk niveau graag een stukje beter en zelf verzekerder wil maken, wat niet alleen invloed zal hebben op zijn voetbal carrière bij Uno maar ook daar buiten. 

  Daarom na 1 seizoen afwezigheid ben ik nu toe aan een volgende stap binnen het jeugdvoetbal en ben ik verheugd om TJC van de onderbouw te worden bij Uno om zo mijn kennis en ervaring te delen met de jeugdtrainers.  

  Mijn visie en kijk op het jeugdvoetbal sluit perfect aan bij de visie van de "coerver methode" die wij komend seizoen in het nieuwe jeugdplan voor de onderbouw zullen introduceren. Mijn doel is om structuur en een stabiele basis in de onderbouw van Uno te creëren waarbij plezier, zelfverzekerdheid en sportiviteit boven aan staan.

  Hierbij heb ik uiteraard de hulp nodig van alle jeugdtrainers!.

   Zelf voetbal ik ook nog op de vrijdagavond in de 7 tegen 7 35+ competitie bij Uno. Kom gezellig een keer langs om te zien wat voor sfeer door de 35+ team is gecreëerd op de vrijdag avond.

  Wil je meer weten over mij, Coerver, of het jeugdplan? Spreek me dan gewoon aan op de club

  Of stuur een mail naar: Tjconderbouw@vvuno.nl