• Corona update zaterdag 5 juni

  De wijzigingen die gelden vanaf 5 juni 2021:

  - Het is voor jeugdvoetballers weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Daarvoor is afgelopen weekend de regiocup gestart.  

  - Senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.

  - Op sportaccommodaties die alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.

  - Kleed- en doucheruimtes mogen weer open.

  - Binnensportaccommodaties mogen open. Zaalvoetballers vanaf 18 jaar mogen trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Zaalvoetballers tot en met 17 jaar mogen trainen en jeugdwedstrijden spelen tegen voetballers van andere verenigingen.

  - De kantine is weer open. Voor maximaal 50 mensen.

   

  Vorige maatregelen die nog steeds van kracht zijn.

   

  - Geen ouders/toeschouwers op het complex. We vragen alle ouders de kinderen bij het hek af te zetten. Daar zullen ze door de trainers worden opgehaald. 

   


  - Wij verlenen toegang aan de begeleiders van de bezoekende verenigingen, waarvan maximaal 5 chauffeurs per team.

   

   

  Meer info:

   

  Voor een goed overzicht van alle regels, verwijzen we naar de website van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 Op deze pagina staat een handig overzicht van allerlei vragen en antwoorden op situaties die zich voor kunnen doen.

   

  Samen zijn we Uno, we rekenen op ieders meewerking.