• Vrijwilliger van UNO,

   Dank je wel voor je inzet op zaterdag 20 april tijdens het Hoofddorp Cuptoernooi!  Zoals alle nieuwe dingen was deze eerste editie voor ons als toernooiencommissie heel spannend. Maar diegene die het verschil maakte tussen falen en succes was jij!

  Je hebt er namelijk voor gezorgd dat iedereen een fantastische dag heeft gehad. Door jou is er een prachtige omzet behaald, zijn alle wedstrijden zonder problemen gespeeld en hebben alle kinderen heerlijk gevoetbald.

  Jij zorgde voor een gezellige ontspannen sfeer. Hoe belangrijk is dat?!

  Dus namens de commisse, het bestuur en alle deelnemers:  bedankt vrijwilligers!

   

  Sponsor van het toernooi,

   

  Maar ook jij sponsor, ook jou vergeten wij niet! Fijn dat je onze club bijstond met financiĆ«le middelen en attributen. Met dat prachtige weer was het heerlijk toeven onder jouw tent,  zittend aan jouw tafel! Hoe leuk was het te zien dat jouw gedoneerde springkussen zo veel gebruikt werd.  Maar ook jouw VW transporter was onontbeerlijk om alles van en naar De Deugd te krijgen.

   

  Uitnodiging om nog zo'n feestje te bouwen

  Gezien jullie enthousiasme en uitingen van tevredenheid durven wij je opnieuw te vragen. Graag nodigen wij je uit om ons en vv UNO nog eens te helpen. 

  Zaterdag 15 en zondag 16 juni wordt op De Deugd het vv UNO JUMP XL toernooi voor selectieteams gespeeld.  Dit tweedaags toernooi zal met jullie hulp wederom een mega succes kunnen worden.

  Aanmelden als vrijwilliger kan via bijgaande aanmeldformulier. 

  Meer informatie of vragen kun je stellen via:  toernooien@vvuno.nl

   

  Ervaar nog eens die voldoening en help jouw vereniging. Samen zijn wij UNO! Samen maken wij UNO!

   

  Namens de toernooiencommissie vv UNO, 

  Redouan El Hamdani