• De AH plaatjes actie is begonnen

  Vanaf maandag 29 oktober kan er gespaard worden voor voetbalplaatjes van Uno. Dat kan alleen bij ALbert Heijn Muiderbos, op winkelcentrum het paradijs in Overbos. 

  Voor iedere speler die op een plaatje staat hebben we van Albert Heijn Muiderbos een uniek eigen album gekregen. Deze albums zijn afgelopen weekend opgehaald en kunnen door de teammanagers en trainers, in de week van 29 oktober in de bestuurskamer worden opgehaald. 

  Het team JO9-1 kreeg als eerste team hun boeken uitgereikt. Trots als een pauw bekeken de spelers het mooi boek, voorzien van leuke foto's van zowel spelers als ons Uno terrein. 

  De eerste plaatjes zijn al verkocht en binnenkort worden de eerste ruildagen georganiseerd.

 • Voor iedere held een eigen persoonlijk boek

  Albert Heijn Muiderbos biedt iedere topper, die op de foto is geweest van v.v. UNO een gepersonaliseerd album aan! Op de voorkant  van het verzamelalbum staat je eigen sportplaatje. Hoe tof is dat?! Samen met vv UNO doet ook de honkbalvereniging Pioniers mee aan de actie.

  Welk plaatje hoop jij als eerste te bemachtigen?

   

 • De gepersonaliseerde boeken liggen klaar bij Uno

  Op zaterdag 27 oktober kwamen alle plaatjesalbums binnen bij Uno. Voor iedereen die in het album staat is een persoonlijk album beschikbaar. Vanaf deze week worden de boeken uitgedeeld. Trainers/teammanagers kunnen de boeken in de bestuurskamer voor hun team ophalen. Daar liggen ze al klaar, gesorteerd op team. 

   

 • De albums worden bij Uno afgeleverd

 • Voorzitter en Secretaris controleren de boeken

 • Klaar om uitgedeeld te worden

 • V.V. UNO – PLAATJES SPAREN BIJ ALBERT HEIJN MUIDERBOS, HOOFDDORP

  Albert Heijn Muiderbos, Hoofddorp heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel v.v. UNO-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere v.v. UNO-leden zijn vanaf 29 oktober verkrijgbaar bij Albert Heijn Muiderbos, Hoofddorp. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.