• Aanmeld procedure

  Wilt u iemand of uzelf aanmelden om bij vv UNO te gaan voetballen? Dat kan via het online formulier op deze pagina

  Vervolg stappen na aanmelding:

  De coördinator van uw leeftijdsgroep zal kijken of het aangemelde lid geplaatst kan worden in een team. Wanneer dit mogelijk is zal het lidmaatschap bij vv UNO en de KNVB officieel verwerkt worden. In sommige gevallen kan het helaas voorkomen dat er niet direct geplaatst kan worden. De meest voorkomende redenen zijn:
  - Geen plaats beschikbaar
  - Een overschrijving nodig van een andere vereniging
  - Ontbrekende informatie, zoals bijv. foto voor spelerspas * of bankgegevens

  * Spelerspas - Vanaf JO12 (Jeugd Onder 12) zijn de spelerspassen verplicht. Mocht er nog geen recente pasfoto zijn, dan zullen wij u vragen om deze digitaal aan te leveren. In tegenstelling tot vroeger zijn de spelerspassen digitaal.

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij UNO vv is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen UNO vv kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalig of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Vrijwilligers

  Welke vrijwilligerstaken zou jij willen doen?*

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van UNO vv wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van UNO vv en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe UNO vv en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.