• 10 Mei Feestavond: vv UNO op zijn Hollands

  Alweer het 2e seizoen zijn er een stelletje fanatieke (oude mannen😊) voetballers die op vrijdagavond op een ongedwongen manier tegen een balletje trappen. De groep is langzaam aan het groeien maar er is altijd ruimte voor meer!

  Op dit moment doen we mee aan de voorjaars competitie van de KNVB. Wij zijn ingedeeld met RKDES; KDO en HSV’69. In deze competitie speel je een antal vrijdagavonden een mini toernooitje waarbij er elke keer bij een andere club wordt gevoetbald. Vv UNO staat bovenaan met 9 gespeelde wedstrijden en 22 punten. Vrijdagavond 10 mei is de laatste ronde. Deze keer spelen we thuis!! De 1e wedstrijd begint om 20.00 uur. Kom allemaal gezellig kijken en genieten van het fraaie spel van deze groep oude mannen😊

  Na afloop zorgen we voor een gezellige 3e helft met een bittergarnituur verzorgt door de 35+"

  We maken er een feestje van!

  Of de 35+ nu kampioen wordt of niet we gaan met ons allen het weekend op een gezellige manier inluiden. Zing, feest, dans en joel mee op leuke pop klassiekers en zing uit volle borst mee met de bekende Hollandse knallers als “Bloed, zweet en tranen”, “ik heb de hele nacht liggen dromen”, “kleine cafe aan de haven”!

  De feestavond begint om 21.00 uur tot…….”